Главная » Онлайн игры » Українська література » Тематичні твори

Як правильно приготувати зелену каву в домашніх умовах?


Багато хто з нас вже чули про корисні властивості зеленої кави. Ті каволюби, які на собі випробували її чудовий вплив на організм, залишають про зелену каву тільки відмінні відгуки. Якщо ви ще нічого не чули про цей напій, то зробимо невеликий екскурс.

Зелена кава за останні кілька років завоювала не меншу популярність, ніж традиційна обсмажена кава. Цей чудовий у всіх відношеннях напій, чудесним чином впливає на загальний стан людського організму. У ньому містяться широкий спектр вітамінів, антиоксиданти, хлорогенова кислота та інші не менш важливі для організму кислоти. Сукупність усіх цих речовин підвищує працездатність, поліпшує загальний стан організму та збільшує показник активності мозку. Завдяки регулярному вживанню зеленої кави шкіра набуває матовий відтінок, зникає блиск, вона стає оксамитовою. Філіжанка зеленої кави, приготовлена вранці, бадьорить та дарує заряд енергії. Але найголовніше в цьому напої те, що він сприяє швидкому та безповоротному зниженню ваги. Про те, як готувати зелену каву, ви дізнаєтесь у нашій статті.

Кілька способів приготування зеленої кави

Як заварити зелену каву в турці? Насамперед, каву слід перемолоти. Мелена кава засипається в гарячу воду, яка знаходиться в турці. На одну порцію потрібно 2-3 ч.л. кави. Варити треба на слабкому вогні, до кипіння не доводити.

Як готувати зелений кави у френч-пресі? Для правильного заварювання зеленої кава буде потрібна грубомолота кава, який заливається водою 90° С та настоюється протягом 3-4 хвилин. Після чого, потрібно натиснути зверху на стержень та дуже повільно опустити фільтр вниз. Завдяки чому напій відокремиться від кавової гущі. Каву слід розлити у чашки, не піднімаючи стержня. Для однієї порції потрібно 2-3 ложки меленої кави.

Як правильно заварити зелену каву в гейзерній кавоварці? Для цього слід знову ж таки взяти перемелені зерна. У нижнє відділення гейзеру заливається вода, зверху він накривається металевим фільтром. Після чого, у заглиблення фільтра засилається кава. Далі потрібно закрутити верхню частину гейзера та помістити його на слабкий вогонь. Як тільки вода почне закипати, готова кава надійде у верхній резервуар. Коли весь напій виявиться у верхньому резервуарі, можна гейзер прибирати з вогню. Для однієї порції потрібно 3 ложки меленої кави.

Як варити зелену каву, якщо немає спеціальних пристосувань? Для приготування цього корисного напою без спеціальних пристосувань, можна просто в чашку засипати дві ложечки кави, залити окропом та дати настоятися протягом декількох хвилин.
Рейтинг: 0.0/0
Счетчики: 6 | Добавил: андрюха

Чемерис Валентин (Життєпис)
Іваненко Оксана (Життєпис)
Стефаник Василь (Життя та творчість)
Гриневичева Катря (Біографія)
Божко Сава (Біографія)
Чубинський Павло (Біографія)

Реферати
  • Всі реферати
  • Архітектура
  • Астрономія, авіація
  • Аудит
  • Банківська справа
  • Безпека життєдіяльності
  • Біографія, автобіографія
  • Біологія
  • Бухгалтерський облік
  • Військова кафедра
  • Географія
  • Геологія
  • Гроші і кредит
  • Державне регулювання
  • Діловодство
  • Екологія
  • Економіка підприємства
  • Економічна теорія
  • Журналістика
  • Іноземні мови
  • Інформатика, програмування
  • Історія всесвітня
  • Історія України
  • Історія економічних вчень
  • Краєзнавство
  • Кулінарія
  • Культура
  • Література
  • Макроекономіка
  • Маркетинг
  • Математика
  • Медицина та здоров'я
  • Менеджмент
  • Міжнародні відносини
  • Мікроекономіка
  • Мовознавство
  • Педагогіка
  • Підприємництво
  • Політологія
  • Право
  • Релігієзнавство
  • Промисловість
  • Сільське господарство
  • Сочинения на русском
  • Соціологія
  • Литература на русском
  • Страхування
  • Твори
  • Фізика
  • Фізична культура
  • Філософія
  • Фінанси
  • Хімія
  • Цінні папери
  • Логіка
  • Туризм
  • Психологія
  • Статистика


    Онлайн всего: 22
    Гостей: 22
    Пользователей: 0

    Партнеры сайта